Ayca Aysin Turan spremna za povratak na ekrane

Ayca Aysin Turan, koja se pojavila pred publikom u leto 2021. godine sa TV serijom Ada Masali imala je veoma uspešan proces sa Alpom Navruzom.

Ayca Aysin Turan spremna za povratak na ekrane

Foto Credits: IMDB

Zbližavanje njih dvoje, koje je počelo na setu ove turske serije, preraslo je u ljubav, ali se par kasnije razdvojio.

Nakon serije Ada Masali, Alp Navruz se vratio na ekrane sa TV serijom Yurek Cikmazi / Slomljeno srce koja je emitovana i koja se i dalje emituje na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1.

Međutim, Ayca Aysin Turan nije učestvovala ni u jednom novom projektu. Podatke o projektima glumica je dala u svojoj izjavi, u kojoj je navela da već duže vreme ne radi.

Ayca Aysin Turan je na ovu temu izjavila: „Nisam radila neko vreme, bila je duga pauza. Odmorila sam se od platna, snimili smo jedan film.”.

Film Sen Inandir

Rođena u Sinopu 1992. godine, glumica je preuzela glavnu ulogu u filmu Sen Inandir. Turan, koja se željno iščekuje, i mnogi se pitaju šta će raditi na leto, na pitanje zašto je dugo nije bilo na snimanjima, objasnila je da je dosta pregledala projekte i da nije prihvatala svaku ulogu.

Glumica je dala sledeće informacije o tome na šta obraća pažnju u projektima:

„Zapravo da li me uzbudi. Lupanje srca, uzbuđenje, to je to. Pročitala sam mnogo projekata, nastavljam da čitam. Neverovatno sam uzbuđena što se vraćam na ekran sa prelepim projektom.”.

NOVO - Aslihan Karalar je mlada nada turske glume

By: TV Exposed