Kubilay Aka izlečen od korona virusa (FOTO)

Podsetićamo da je Kubilayu Aki nedavno ustanovljen koronavirus. Na zdravstvenom pregledu na setu Love 102, koji je snimljen za Netfliks, otkriveno je da su i Ipek Filiz Yazıcı i Alina Boz zajedno sa Kubilay Akom bili pozitivni na COVID. Kubilay Aka je 6. septembra na svom tvitter nalogu podelio šaljiv post, rekavši, „Nema problema, ovaj ...

Kubilay Aka izlečen od korona virusa (FOTO)

Podsetićamo da je Kubilayu Aki nedavno ustanovljen koronavirus. Na zdravstvenom pregledu na setu Love 102, koji je snimljen za Netfliks, otkriveno je da su i Ipek Filiz Yazıcı i Alina Boz zajedno sa Kubilay Akom bili pozitivni na COVID.

Kubilay Aka je 6. septembra na svom tvitter nalogu podelio šaljiv post, rekavši, „Nema problema, ovaj COVID ne zna koga je zarazio“ . Po završetku karantina, glumac je počeo da snima, što podrazumeva da je obnovio test i da su nalazi negativni.

Glumčev post sa tvittera izazvao je velu pažnju i dosta komentara. Neki obožavaoci su rekli: „Zar niste bili u karantinu?“

Glumac, koji se fotografisao iz svog automobila, izgledao je kao da se osmehuje i želi da objasni da je dobro. Zakulisne informacije sa seta takođe su podeljene na društvenim mrežama, što ukazuje da su testovi urađeni na Alini Boz i Kubilay Aki negativni.

By: TV Exposed

NOVO-Najavljen povratak serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz