Zbog čega je Diletta Leotta raskinula sa Canom Yamanom? Evo šta ona kaže!

Veza italijanske TV voditeljke Dilette Leotte i turskog glumca Cana Yamana bila je jedna od zapaženijih prošle godine u obe zemlje. O njihovom odnosu se dosta pisalo i pričalo u medijima i na društvenim mrežama.

Zbog čega je Diletta Leotta raskinula sa Canom Yamanom? Evo šta ona kaže!

Foto Credits: Screenshot Instagram / @canyaman

Postoje mnoge verzije kada je u pitanju veza Leotte i Yamana. Po nekim pričama bili su na korak od braka, voditeljka je čak nekoliko puta uslikana i sa vereničkim prstenom koji joj je navodno kupio Can Yaman.

Posle njihovog raskida, usledile su razne teorije zbog čega je par uopšte i bio zajedno, kao i razlozima prekida njihovog bliskog odnosa. Mnogi italijanski novinari tvrde da iuzmeđu njih nije bilo ljubavi, da je u pitanju bila „dogovorena“ veza i da je par čak imao i potpisan ugovor. Taj navodni ugovor nikada nije ugledao svetlost dana, pa je sve to ostalo u domenu nagađanja.

Italijanska štampa u prvim danima 2022. godine citira ispovest Leotte u vezi njenog odnosa sa turskim glumcem, koja demantuje veliki broj natpisa o njihovom odnosu. Bez mnogo detaljisanja, Diletta Leotta je izjavila da jednostavno nije mogla više da bude u blizini Yaman zbog njegovih „ekcesa“.

Posebno joj je bilo teško u toku leta. Zbog toga je nakon leta donela veoma tešku odluku da raskine sa njim iako ga je kako kaže zaista volela.

Dakle, Diletta nije otkrila kakvi ekcesi su u pitanju. Italijanski novinari podsećaju da je Can Yaman u nekoliko navrata „uhvaćen“ u alkoholisanom stanju u Turskoj i da jednostavno voli noćni život. U tekstu koji je objavljen u nekoliko medija u Italiji se navodi i da su Diletta Leotta i Can Yaman nakon svega i dalje ostali veoma dobri prijatelji.

NOVO - Turske serije u 2021. godini

 By: Milt-TV Exposed