Narednog utorka počinje serija Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač

Na TRT-u je objavljen poster najiščekivanije serije ove sezone Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač koja će osvetliti život sultana Mehmeda Osvajača, jednog od najveličanstvenijih vladara otomanske istorije.

Narednog utorka počinje serija Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač

Foto Credits: DiziCentral

Dugo očekivani poster serije Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač, koja će se sastati sa publikom na ekranima TRT 1, predstavljen je pratiocima na nalozima na društvenim mrežama serije.

Činjenica da je Serkan Cayoglu u glavnoj ulozi u seriji veoma je uzbudila fanove.

Serija, koja se sprema da na ekrane donese priču velikom sultanu, najavljenu osvajanjem Istanbula, dočekaće svoje gledaoce u utorak, 27. februara, u 20 časova.

Velika podrška na društvenim mrežama

Pre prve epizode ​​vidimo da postoji veoma intenzivna podrška fanova Serkana Cayoglua na društvenim mrežama.

Portret sultana Mehmeda Osvajača, čiji je trejler takođe objavljen i poznat kao najvažniji sultan Osmanskog carstva, biće veliki ponos u karijeri Serkana Cayoglua.

Navedimo da će Serkan Cayoglu, ukoliko serija Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač dobije uspešnu gledanost i dopre do široke publike u inostranstvu, imati velike koristi od ove situacije i imaće priliku da ponovo predstavi svoj glumački talenat milionima gledalaca.

Poster, koji naglašava koliki je ratni genije sultan Mehmed bio i nosi tragove slavne istorije koju je napisao Mehmed Osvajač, dobio je intenzivnu interakciju publike koja željno iščekuje seriju.

NOVO - Bir Zamanlar Cukurova i dalje dominira!

By: TV Exposed