Bir Zamanlar Cukurova i dalje dominira!

U produkciji Tims&B Productions, Timura Savcija i Buraka Sagiasara, ATV-ova serija Bir Zamanlar Cukurova, koja je na dnevnom redu bila četiri sezone, nastavlja da osvaja Italiju.

Bir Zamanlar Cukurova i dalje dominira!

Foto Credits: Haberler

Projekat Bir Zamanlar Cukurova Cukurova, koji se emitovao pod nazivom 'Terra Amara' na kanalima Access Time i Canale 5, i danju i u udarnom terminu, pretvorio se u fenomen koji je opčinio celu zemlju i imao milione obožavatelja tokom dana kada je je emitovan.

Serijal Bir Zamanlar Cukurova nadmašio je specijalnu emisiju sa papom!

Popularna turska serija Bir Zamanlar Cukurova ruši nove rekorde na italijanskim ekranima.

Dominira u odnosu na domaći sadržaj

Emitovanje serije u udarnom terminu u nedelju, 14. januara, postiglo je veliki uspeh, sa više gledanosti nego TV program u kojem se papa Franja pojavio kao specijalni gost.

Serija, koja je osvojila 2,8 miliona gledalaca sa 15% gledanosti, takođe je nadmašila italijansku kultnu detektivsku seriju Komesar Montalbano, koja je emitovana istog dana.

Emitovanje serije u nedelju, 28. januara, ponovo je ostavilo trag u udarnom terminu sa 3,1 milion gledalaca i udelom od 17,14 odsto gledanosti, zadržavši prvo mesto.

S druge strane, projekat Bir Zamanlar Cukurova je emitovan i druge večeri jednonedeljnog muzičkog festivala u Sanremu, jednog od najvažnijih događaja u Italiji, održanog u februaru. Serija je dostigla 2,3 miliona gledalaca i udeo gledanosti veći od 10%, što je smanjilo rejting festivala u odnosu na prošlogodišnji drugi dan emitovanja.

NOVO - Uskoro nas očekuje nova turska serija Korkma Ben Yanindayim | Ne boj se, ja sam s tobom

By: TV Exposed