Novi glumac u seriji Kurulus Osman

Istorijska serija Kurulus Osman nastavlja sa dobrim rezultatima gledanosti. Interesovanje publike za ovaj projekat je na zaista visokom nivou što može da raduje sve koji rade na ovoj seriji.

Novi glumac u seriji Kurulus Osman

Foto Credits: Internet Haber

Kao i svaka serija, s vremena na vreme serija Kurulus Osman doživi određene promene u glumačkoj ekipi. Projektu se nedavno priključio jedan novi glumac. U pitanju je Batuhan Aydar. Za sada nije poznato koji lik će ovaj mladi glumac tumačiti u ovoj popularnoj istorijskoj seriji. Aydar je već na setu i snima kadrove za nove epizode, tako da se očekuje da će se vrlo brzo pojaviti u radnji serije Kurulus Osman.

Biće to njegova jubilarna, deseta uloga u glumačkoj karijeri. Prethodna TV serija u kojoj je glumio je Tovbeler Olsun. U tom televizijskom projektu je u sve trideset i dve epizode glumio Anila. Pored ovog projekta glumio je u još tri serije i nekoliko filmova. Imao je uloge u serijama Otesiz insanlar, Yalaza i A.S.K. Kada su filmovi u pitanju glumio je u projektima Sekerat Son, Kiz Babasi, Savasin 2 Yuzu i drugim.

Glumačku karijeru otpočeo je TV serijom Iliskiler 1997. godine. U toku 2020. godine je snimio i dokumentarac pod nazivom Kuyudaki Tas. Sada je dobio šansu da svoj glumački kvalitet i talenat pokaže u jednoj od najgledanijih turskih televizijskih serija.

NOVO - Polako se bližimo premijeri filma Ask Taktikleri / Ljubavne taktike

 By: Milt-TV Exposed