Ayca Aysin Turan i Alp Navruz uživaju u ljubavi!

Serija Ada Masali / Ostrvska, koja je počela letos na kanalu Star TV, bila je popularna projekat u žanru romantične komedije. Duo Ayca Aysin Turan i Alp Navruz postali koji su bili partneri na ovom projektu, otpočeli su i romansu u privatnom životu.

Ayca Aysin Turan i Alp Navruz uživaju u ljubavi!

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @aycaaysinturan

Par, koji je na dnevni red došao sa vestima da su zaljubljeni dok se emitovala serija, u početku je izbegavao da se izjasni na ovu temu. Nakon završetka serije Ada Masali, oni više nisu krili svoju ljubav, a na društvenim mrežama često sa svojim fanovima podele neke zajedničke fotografije i romantične objave.

Ayca Aysin Turan je na svom Instastoriju na zvaničnom profilu na toj društvenoj mreži podelila fotografiju sa svojim dečkom, koja je privukla dosta pažnje. Zgodni glumac Alp Navruz privukao je pažnju nešto drugačijim imidžom ali i naočarima koje nosi na fotografiji. Tu objavu možete pogledati ispod naslova.

Njih dvoje trenutno, kako su i sami više puta isticali uživaju u svojoj ljubavi, daleko od očiju javnosti. Ono što žele da podele sa fanovima i javnošću to urade putem društvenih mreža. Kada su njihove karijere u pitanju, oboje su trenutno slobodni u izboru novog posla.

Ayca Aysin Turan je u izjavi koju je nedavno dala rekla da će iskoristi naredni period za odmor, ali i da je dobila ponude za nove uloge i da čita scenarije.

NOVO - Poznato kada počinje druga sezona serije Alef

By: Milt-TV Exposed