Poznato kada počinje druga sezona serije Alef

Turska serija Alef je u prvoj sezoni pobrala dosta simpatija. U sezonu dva ulazi sa značajno izmenjenim glumačkim kadrom.

Poznato kada počinje druga sezona serije Alef

Foto Credits: Blu TV

Serija Alef nam donosi mistierioznu detektivsku priču. U novoj sezoni koja počinje uskoro glavne uloge će tumačiti Taner Olmez i Aybuke Pusat.

Podsećamo, u prvoj sezoni ovog projekta glavnu ulogu je tumačio Kenan Imirzalioglu. Pored njega zapaženi su bili Ahmet Mumtaz Taylan i Melisa Sozen. U sezoni dva glavne protagoniste će dakle tumačiti novi glumci. Premijera prva sezone ove turske serije je bila 10. aprila 2020. godine.

Druga sezona serije Alef počinje skoro pa tačno dve godine kasnije. Odnosno, prva epizoda nove sezone će biti emitovana 7. aprila 2022. godine. Projekat će se emitovati na digitalnoj platformi Blu TV.

Ono što mnoge najviše zanima je to kako će se Taner Olmez koji je briljirao u seriji Mucize Doktor snaći u novoj, potpuno drugačijoj ulozi. U nastavku serije Alef će glumiti detektiva, a prema najavama očekuje nas zaista zanimljiva radnja.

Da li će serija opravdati očekivanja i nastaviti uspešnim putem prve sezone, saznaćemo već za mesec dana. Sezona 1 ovog projekta je dobila mnoge nagrade…

NOVO - Yasemin Yazici u seriji Kara Tahta | Tabla

By: Milt-TV Exposed