U nedelju finale sezone serije Yargi, da li je sezona 3 dobar potez?!

Turska TV Yargi / Presuda, koja se susreće sa publikom nedeljom uveče na ekranu Kanala D, oprostiće se od druge sezone svojom 63. epizodom.

U nedelju finale sezone serije Yargi, da li je sezona 3 dobar potez?!

Foto Credits: IMDB

Poslednja epizoda druge sezone će prema najavama biće po najavama veoma uzbudljvia, a ona će biti emitovana u nedelju, 7. maja.

Najava da će se serijal Yargi / Presuda, u kome glume Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu, nastaviti i u trećoj sezoni, veoma je obradovala publiku.

Međutim, činjenica da će se serijal završiti 3-4 nedelje ranije nego što je uobičajeno u prvoj nedelji maja uznemiriće mnoge fanove ove turske TV serije.

Šta će biti sa Ilgazom?!

Pitanje šta će biti sa likom Ilgaza u trećoj sezoni ove serije biće željno iščekivano, odnosno odgovor na isto.

Naravno, scenaristkinja Sema Ergenekon će ponovo stvoriti veoma izvanredno okruženje. Međutim, mnogi sada misle da će se projekat Yargi oprostiti od aktuelne sezone 3-4 nedelje ranije, zbog potrebe da se pitanje oko Ilgaza pomeri u treću sezonu.

Prema mnogim gledaocima, lik Ilgaza ne može tako lako napustiti seriju. Nekako se očekuje da ovaj lik bude deo priče i u trećoj sezoni. Međutim, u najavi i na fotografijama koje su se pojavile može se naslutiti da će se u finalu sezone održati i sahrana lika Ilgazt?!

Celokupan projekat je zamišljen tako da ima dve sezone, pa verovatno niko sem scenariskinje ne zna u kom će pravcu otići cela priča. Šta vi mislite, da li je dobar potez da serija Presuda dobije i treću sezonu?

Tu je i video najava finalne epizoda druge sezone.

NOVO - Mert Ramazan Demir je naučio i iz neuspešnih projekata!

By: TV Exposed