Mert Ramazan Demir je naučio i iz neuspešnih projekata!

Mert Ramazan Demir, koji je imao jedan od najzapaženijih uspeha ove sezone sa likom Ferita, kojeg je tumačio i tumači u TV seriji Yali Capkini, postao je jedna od novih zvezda sveta turskih TV serija.

Mert Ramazan Demir je naučio i iz neuspešnih projekata!

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji je pokazao veoma uspešan sklad sa Afrom Saračogluom i svojom energijom privukao veliku pažnju obožavalaca, bio je dosta gledan i u programu Ibrahima Selima na Youtube.

Gost ove emisije bio je Mert Ramazan Demir, a snimak je za 3 dana dostigao 2,5 miliona pregleda, u kom je glumac je dao i važne podatke o sebi. Jedno od pitanje je bilo: „Da li ste ikada imali projekat zbog kojeg ste požalili?“.

Objašnjenje glumca na ovo pitanje otkrilo je zanimljiv detalj. Mert Ramazan Demir je rekao da bi, da je ovo pitanje postavljeno pre 2 godine, rekao da se kaje, ali sada se oseća drugačije.

Promenio mišljenje

O sledećem odgovoru glumca na ovo pitanje se mnogo govori:

„Ne, znate! Imao sam ranije. Da ste me pitali pre 2 godine, rekao bih da se mnogo kajem. Bilo je stvari za koje sam rekao zašto sam to uradio, stvari kojih sam se stideo. Ali upravo sada kažem „Drago mi je što sam sve to proživeo“. I to su jedine fotografije, jedine stvari na koje se osvrćem. Glupe stvari koje sam proživeo. Zaista je tako glupo... Pitao sam se - Šta ja radim na ovom setu, zapravo nemam posla na tom setu. Ja sam taj koji stoji ovako. Ima hiljadu stvari za koje sam se pitao šta ja to radim. Dobro je što sam bio tamo, dobro što sam izveo ta zapažanja odatle. Gledao sam tu priču sa veoma stranog mesta. Nikada im nisam mogao reći. Toliko mi se sve to trenutno sviđa.”.

NOVO - Akin Akinozu je postao zaštitno lice ruske digitalne platforme!

By: TV Exposed