Survajver-Mert Ocal uključuje se u Kirmizi Odu

Nakon što su se Salih Bademci i Hande Dogandemir oprostili od serije Kirmizi Oda koja na društvenim mrežama počelo je da se diskutuje o novim glumcima. Objava Dileka Oksuza, scenariste Kirmizi Ode, na društvenim mrežama izenadila je gledaoce. Konačnom odlukom takmičenja Survivor Celebrities-Volonteri, Mert Öcal dao je prve signale da će se vratiti glumi. Rečeno je da će Met, koji na svojim nalozima ...

Survajver-Mert Ocal uključuje se u Kirmizi Odu

Nakon što su se Salih Bademci i Hande Dogandemir oprostili od serije Kirmizi Oda koja na društvenim mrežama počelo je da se diskutuje o novim glumcima. Objava Dileka Oksuza, scenariste Kirmizi Ode, na društvenim mrežama izenadila je gledaoce.

Konačnom odlukom takmičenja Survivor Celebrities-Volonteri, Mert Öcal dao je prve signale da će se vratiti glumi. Rečeno je da će Met, koji na svojim nalozima na društvenim mrežama svojim fanovima često daje informacije o svojim novim projektima, biti uključen u glumačku ekipu rekordera rejtinga TV 8 Kirmizi Odu.

Podsećamo da je Mert Ocal bio najbolji model Turske 2004. godine i najbolji model sveta iste godine. Postao je četvrti čovek iz Turske, nakon Kenana Imirzalioglua (1997), Faika Ergina (1999) i Kıvanca Tatlıtuga (2002), koji je osvojio titulu najboljeg modela sveta.

By: TV Exposed

NOVO-Sestre Hande i Gamze Ercel haraju društvenim mrežama (FOTO)