Slatka osveta u seriji Sen Cal Kapimi (VIDEO)

S nestrpljenjem se očekuje 15. nova epizoda serije Sen Cal Kapimi, koja će biti emitovana u sredu. Prošle nedelje se govorilo o tome da je gledanost serije još više pala i zahtevali se letnji dani. Uprkos visokoj energiji Kerema Bursina i Hande Ercel, serija su počeli da poražavaju rivali. Međutim, smatra se da su ocene ...

Slatka osveta u seriji Sen Cal Kapimi (VIDEO)

S nestrpljenjem se očekuje 15. nova epizoda serije Sen Cal Kapimi, koja će biti emitovana u sredu. Prošle nedelje se govorilo o tome da je gledanost serije još više pala i zahtevali se letnji dani.

Uprkos visokoj energiji Kerema Bursina i Hande Ercel, serija su počeli da poražavaju rivali. Međutim, smatra se da su ocene na dobrom nivou u poređenju sa mnogim serijama i da može da napravi korekciju nagore. Pojavili su se i detalji o tome šta će se dogoditi u 15. novoj epizodi serije.

Gledaoci su vrlo radoznali kako će Serkanova i Edina veza napredovati. Evo rezimea onoga što će se dogoditi u 15. poglavlju...

Eda je uništena kada je Serkan napusti. Odlučuje da ode u Italiju i dovrši svoje obrazovanje. Ali ovog puta ona saznaje da je donator italijanske stipendije njena baka i maslo njene tetke. Takođe se izvlači iz nevolje sa tetkom. Neće više dozvoliti da joj se iko meša u život.

Saznavši da Eda neće doći na posao, Efe joj nudi posao. Moći će da radi samo pod njim i neće imati veze sa Serkanom Bolatom. Eda prvo pomisli da to ne može učiniti tako što će svakog dana viđati Serkana u istoj zgradi. Ali tada se setila svoje odluke: Sama će odrediti tok svog života, više ne zaviseći ni od koga. Prihvata Efeovu ponudu. Serkan, koji misli da je Edu uklonio iz života, poludi kada ugleda Edu, koja počinje da radi na istom radnom mestu. Ali on ne može ništa da uradi jer je zaposlen kod Efea. Između Ede i Serkana započinje hladni rat. Zbunjeni su i oni u kancelariji. Dok se Eda osvećuje slatko, ona razbešnjuje Serkana.

Ispod možete pogledati i najavu 15. epizode...

By: TV Exposed

NOVO-Šta nas očekuje u seriji Benim Adim Melek