Gokce Eyuboglu u seriji Mahkum / Zatvorenik

Glumica Gokce Eyuboglu, koja se u prošloj sezoni pojavila na ekranima sa Fox TV serijom Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku, u novoj sezoni će se pojaviti pred publikom na istom kanalu.

Gokce Eyuboglu u seriji Mahkum / Zatvorenik

Foto Credits: DiziCentral

Lepa glumica je uvrštena u glumačku ekipu serije Mahkum / Zatvorenik. Njen kolega Onur Tuna poželeo je dobrodošlicu glumici, koja će se u seriji pojaviti sa likom Giryan, objavom na društvenim mrežama.

Onur Tuna, glavni glumac serije Zatvorenik, podelio je scenu sa Gokce Eyuboglu na svom Instagram nalogu i upotrebio engleske reči „Welcome to the jungle“, što znači „Dobrodošli u džunglu“. Na fotografiju dvojca, fanovi su ostavili veliki broj pozitivnih komentara. Lik Gokce Eyuboglu, kome će udahnuti život u popularnoj seriji Mahkum, takođe željno iščekuju njeni obožavaoci.

U novoj sezoni, sa promenom reditelja, na čelu ekipe u seriji Zatvorenik biće reditelj Ozgur Cute. Gokce, koja je imala zapaženu ulogu u TV seriji Kadin i imala značajan nastup u produkciji Sve o braku prošle sezone, ponovo će otkriti svoje talente u liku Giryan.

U seriji Mahkum, adaptiranoj po južnokorejskoj TV seriji Nevini optuženi, napravljene su važne promene u priči kako bi se u drugoj sezoni privukli milioni gledalaca na ekran. Ostaje da vidimo da li se ovim promenama i novim imenima koja su se pridružila glumačkoj ekipi može ponovo ostvariti veliki uspeh na početku prve sezone. Odgovor na ovo pitanje ćemo dobiti uskoro, a publika sa nestrpljenjem iščekuje nove epizode.

View this post on Instagram

A post shared by onurtuna (@onurtuna)

NOVO - Kakva je sudbina turske serije Duy Beni / Čuj me?

By: TV Exposed