Prvi negativni znaci u seriji Yabani / Divlji

Halit Ozgur Sari, koji glumi sa Simay Barlas u glavnoj ulozi u seriji Yabani i ima veoma dobru sezonu, odražava svoju sreću i uzbuđenje u svojim objavama na društvenim mrežama.

Prvi negativni znaci u seriji Yabani / Divlji

Foto Credits: IMDB

Halit Ozgur Sari, koji je ponovo na vrhu dnevnog reda društvenih mreža nakon nastupa u TV seriji Kardeslerim / Moja braća, ulaže velike napore da ljubitelje serije Yabani / Divlji zadrži u seriji svojim uzbudljivim postovima.

Serija Yabani / Divlji, čiju priču obožavaju fanovi Halita Ozgura Sarija, ističe se kao jedna od najboljih produkcija Fox TV-a ove sezone.

Yabani, jedna od retkih TV serija koja je dobro startovala u sezoni, privukla je pažnju padom gledanosti prošle nedelje.

Pad gledanosti u epizodi 7

TV serija Yabani / Divlji, koja je iznenadila sve gledanostima iznad proseka u utorak uveče, pretrpela je gubitak gledalaca u 7. epizodi.

Čak i ako ovi gubici za sada nisu veoma ozbiljni, prvi znaci da priča možda neće biti dovoljna da privuče neke gledaoce na ekran kako nedelje prolaze mogu se razumeti iz pada rejtinga.

Ako scenaristi TV serije Yabani napišu scene koje će povećati uzbuđenje publike u trenutku priče ili ulepšati priču novim likovima, to može pozitivno doprineti gledanosti.

View this post on Instagram

A post shared by Yabani (@yabanidizi)

NOVO - Uraz Kaygilaroglu kao Mete u novoj seriji Sakla Beni / Sakrij me

By: TV Exposed