Kako će najnovija odluka scenarista uticati na seriju Gecenin Ucunda?!

Pred 12. novu epizodu turske serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja se utorkom uveče emituje na Star TV-u, publika je saznala završetak priče o liku Ahmeta, kojeg tumači poznati glumac Sarp Levendoglu.

Kako će najnovija odluka scenarista uticati na seriju Gecenin Ucunda?!

Foto Credits: Haberler

Imajući drugačije značenje jer se Kadir Dogulu i Neslihan Atagul ponovo susreću u istom projektu posle 8 godina i postaju produkcijski partneri, serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći nastavlja da susreće publiku na ekranu uprkos niskim ocenama. Kanal Star TV, koji održava seriju u etru uprkos niskoj gledanosti, daje važnu žrtvu, a čini se da je veliko interesovanje serije u inostranstvu važan razlog za njen nastavak.

Kadir Dogulu je naveo i da je serija izazvala veliko interesovanje u inostranstvu i rekao da je počela da se pruža podrška koju želi od publike u Turskoj i da su u pozitivnom trendu. Objašnjavajući da će biti nekih promena u priči serije, pojavila se jedna od promena koje spominje Kadir Dogulu. Lik Ahmeta umire, a Sarp Levendoglu će se oprostiti od serije u 12. epizodi.

Koliko je Macide kriva za Ahmetovu smrt, biće otkriveno u ovoj novoj epizodi. Međutim, podrazumeva se da će se slike prikazane u trejleru pojaviti kao krivac za Ahmetovu smrt i da će se spasiti Macide. Takođe je bilo neočekivano da je neko poput Sarpa Levendoglua, koji je tumačio važnu ulogu i igrao veoma uticajan lik u priči, napustio seriju. Nije poznato da li su scenaristi to uradili zbog priče ili su želeli da dodaju pokret seriji i pojačaju uzbuđenje, ali se očekuje da će ovo razdvajanje imati drugačije refleksije za Gecenin Ucunda.

NOVO - Kaan Yildirim i njegova harizma u seriji Sipahi / Spahije!

By: TV Exposed