Kaan Yildirim i njegova harizma u seriji Sipahi / Spahije!

Nova serija Show TV-a pod nazivom Sipahi / Spahije počela je da se emituje sa svojom prvom epizodom prošlog ponedeljka.

Kaan Yildirim i njegova harizma u seriji Sipahi / Spahije!

Foto Credits: DiziCentral

Činjenica da je ova turska serija, koja u glavnim ulogama okuplja Kaana Yildirima i Ozge Gurel, agentska priča, čini se da je jedan od glavnih razloga što je publika pokazala veliko interesovanje. Kaan Yildirim je ime koje su ljubitelji serijala pomno pratili već duže vreme. Naročito oni koji su pratili TV seriju Hekimoglu  znaju koliko dobro glumi i koliko uspešno može da pravi emotivne prelaze.

Harizma poznatog glumca, koji se na televizijski ekran vratio sa likom po imenu Korkut Ali Turkoglu, takođe je detalj koji su nacrtali njegovi fanovi. Obožavaoci, koji smatraju da Kaan Yildirim dobro odgovara ovoj ulozi, svesni su da će ovaj projekat imati veoma važno mesto u njegovoj karijeri. Kaan  takođe pokazuje harizmu sa likom Korkuta Alija, heroja obaveštajne službe, uzimajući ozbiljno svoj posao.

Gledaoci, koji smatraju da ovom glumcu odlično pristaje uloga i da svojom formom izgleda kao potpuni agent, shvataju da se realistična slika otkriva i u upotrebi oružja uz obuku koju je stekao.

Druga epizoda nove turske serije Sipahi / Spahije biće prikazana u ponedeljak, 19. decembra, a očekuje se blagi porast gledanosti iznad proseka za prvu epizodu.

NOVO - Glavni likovi serija Yali Capkini i Camdaki Kiz se takmiče u bezobrazluku?!

By: TV Exposed