Ebru Sahin potpisala ugovor, bira novu seriju!

Turska glumica Ebru Sahin je privukla dosta pažnje na sebe ulogom Akkiz u istorijskoj seriji Destan | Legenda. Uskoro ćemo je gledati u novom projektu.

Ebru Sahin potpisala ugovor, bira novu seriju!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Ebru Sahin je potpisala novi ugovor sa jednom produkcijskom kućom. Ovaj ugovor je zaista spefičan. Ebru je potpisala ugovor sa kompanijom OGM Pictures u trajanju od godinu dana. Ono što je zanimljivo je to da će Sahin moći da bira u kojoj seriji koju producira Onur Guvenatam želi da glumi. Ona će izabrati ulogu koja joj se dopada i na osnovu toga će se pridružiti novom projektu.

Guvenatam stoji iza nekoliko sjajnih serija. Kada su u pitanju TV serije tu su Masumlar Apartmani | Apartmani nevinih, Kirmizi Oda | Crvena soba i trenutno Yali Capkini. Od digitalnih serija se izdvajaju The Protector, Zeytin Agaci | Maslinovo drvo i Terzi | Krojač. Onur i kompanija OGM Pictures pripremaju još nekoliko serija pa će biti zanimljivo u kojoj će se pojaviti Ebru Sahin.

Ono što može da raduje njene fanove je da će glumica i nakon braka sa Cedijem Osmanom, koji je NBA košarkaš i živi u SAD, nastaviti da radi i snima gotovo bez pauze. Sahin je to svojevremeno i najavila, a sada je dobilo i zvaničnu potvrdu.

Za sada nije poznato koja serija će njen novi projekat a kao potencijalno rešenje pominje se serija Kral Kaybederse | Ako kralj izgubi sa Kivancom Tatlitugom u glavnoj ulozi, koju priprema upravo OGM Pictures.

NOVO - Nilperi Sahinkaya razočarana kolegama nakon skandala!

By: TV Exposed