Ozge Gurel glavna glumica nove TV serije Sipahi

Nova serija Ozge Gurel postala je jasna, a oni koji su videli glumačku ekipu ostali su zadivljeni! U novoj sezoni, jedna od ambicioznih serija Show TV-a biće Sipahi i gledaćemo Kaana Yildirima i Ozge Gurel u glavnim ulogama.

Ozge Gurel glavna glumica nove TV serije Sipahi

Foto Credits: DiziCentral

Popularna turska glumica Ozge Gurel, koju smo gledali u digitalnoj seriji Hayaller ve Hayatlar / Snovi i životi, nakon TV serije Bay Yanlis, sprema se da upozna publiku sa dugogodišnjom produkcijom koja je pažljivo i dug vremenski period pripremana za TV ekrane.

Kako glumci nove serije, koja će ispričati priču o obaveštajnom agentu po imenu Sipahi, počinju da postaju jasni, možemo videti da je publika veoma zainteresovana za ovaj projekat. Deljenja na društvenim mrežama ističu komentare da će Ozge Gurel i Kaan Yildirim biti veoma uspešan par u TV seriji. Mnogi ljubitelji serijala kažu da sa uzbuđenjem čekaju ovaj duo.

Sipahi, za koji se očekuje da će privući pažnju svojim akcionim scenama, kao i impresivnom pričom, približiće publiku iskustvima lika po imenu Korkut Ali Turkoglu, kojeg je podigla obaveštajna agencija.

Ali Dogancay napisao je scenario za ovu impresivnu priču. Očekuje se da će nova serija, koju je režirao Hakan Inan, dočekati publiku krajem oktobra. Dok traju preliminarne pripreme za ovu TV seriju, u glumačkoj ekipi su se okupila veoma važna imena. Duo Keram Alisik i Sinan Tuzcu prednjače među ovim glumcima.

NOVO - Danas se emituje poslednja epizoda serije Destan / Legenda

By: TV Exposed