Danas se emituje poslednja epizoda serije Destan / Legenda

Danas, u četvrtak 15. septembra se završava još jedna turska televizijska serija. U pitanju je serija Destan / Legenda.

Danas se emituje poslednja epizoda serije Destan / Legenda

Foto Credits: Dizilah

Serija Destan / Legenda je mnogi smatraju opravdala onu narodnu „Ko te brzo očara, još brže razočara“. Kada je serija počela i nakon nekoliko epizoda, projekat je imao zaista dobar rejting. Društvene mreže su bile preplavljene komentarima o radnji serije, detaljima, ratnici Akkiz koju tumači Ebru Sahin. Ipak, vrlo brzo je usledio pad serije, od kog jednostavno nije bilo oporavka. Mnogo se lutalo sa radnjom, a kada je celom projektu pridodat i opis Fantasy – povratka nije bilo.

Po okončanju prve sezone serije Destan pisalo se o tome da će ovaj projekat kompanije Bozdag Film ipak dobiti novu, drugu po redu sezonu i na taj način priliku da popravi utisak, tj. da vrati stare gledaoce uz TV ekrane. Do toga ipak nije došlo, barem ne u potpunosti.

Odlučeno je da serija dobije još jednu finalnu epizodu i da se na taj način priča u seriji nekako zaokruži. Epizoda je snimljena ranije, a na programu će biti večeras. Dakle, večeras ćemo saznati kako se završava priča o Akkiz (Ebru Sahin) i Batugi (Edip Tepeli). Postoje i neke informacije da se Selim Bayraktar koji je imao zapaženu ulogu u prvoj sezoni neće pojaviti u finalu, pa ostaje vidimo kako će to sve da izgleda...

View this post on Instagram

A post shared by Bozdağ Film (@bozdagfilm)

NOVO - U ponedeljak počinje sezona 6 turske serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

By: TV Exposed