U ponedeljak počinje sezona 6 turske serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Ostavivši iza sebe pet uspešnih sezona, Fox TV serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka sprema se da upozna publiku sa svojom 6., ambicioznom novom sezonom. Snimanje nove sezone serije nastavlja se punom parom.

U ponedeljak počinje sezona 6 turske serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Foto Credits: IMDB

Sevval Sam i Eda Ece, koje su u glumačkoj postavi sa likovima Yildiz i Ender od prvog dana serije Yasak Elma, dve su bliske prijateljice u stvarnom životu, iako igraju dva neprijateljska lika u seriji, s vremena na vreme.

Izražavajući da se odlično slažu u svakoj prilici, Eda Ece i Sevval Sam se često okupljaju van seta i prijatno se provode. Poslednji Instagram story Ede Ece očarao je publiku serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Ece, koja je podelila svoju fotografiju sa Sevval Sam, stavila je emotikone srca na fotografiju. Važno je napomenuti da će Sevval u novoj sezoni doći na ekrane sa dugom kosom. U novoj sezoni serije Yasak Elma u produkciji kompanije Medyapim, u režiji Ece Erdek Kocoglu i po scenariju Melis Civelek i Zeynep Gur, glumačkoj ekipi su se pridružila nova imena.

U popularnoj TV seriji Zabranjena jabuka, u čijoj glumačkoj ekipi su Eda Ece, Sevval Sam, Biran Damla Yilmaz, Murat Aygen, Sebnem Donmez, Melisa Dogu, Baris Aytac, Serkan Rutkay Ayikoz, Bahtiyar Memili i Vildan Vatansever, u novoj sezoni će se pojaviti Bekir Aksoy i Ece Ozdikici. Serija, koja se uskoro sprema da se susretne sa publikom na televiziji Fox, dala je znake da će iznenaditi publiku svojom video najavom koja je ostavila veliki utisak.

Jedno je sigurno, fanovi su nestrpljivi da se počne sa emitovanjem novih epizoda. Čekanju polako dolazi kraj. Premijera nove sezone ove popularne turske serije je u ponedeljak, 19. septembra na turskom kanalu Fox TV u 20h po lokalnom vremenu.

NOVO - Damla Sonmez, Caner Cindoruk i Serkan Altunorak su u projektu koji će oblikovati istoriju turskih serija!

By: TV Exposed