Cemal Hunal u promociji novog projekta

Turski glumac Cemal Hunal viđen je IstinyePark šoping centru. Tom prilikom razgovarao je sa novinarima, ali oni tvrde da je to sve – taktika?!

Cemal Hunal u promociji novog projekta

Cemal Hunal je obavio kratak intervju sa prisutnim pripadnicima medija. Njegovo pojavljivanje pred novinarima je pokušaj producenata njegovog novog filma Sadece Bir Gece da podsete ljude na premijeru ovog projekta. Premijera filma je zakazana za danas, petak, 25. februar. Ovo je uobičajna praksa i PR za turske projekte.

Sadece Bir Gece ili u prevodu Samo jednu noć je novi film Sinana Bigicija. On je bio režiser i scenarista ovog projekta. U pitanju je romantični film koji se snimao u Istanbulu u produkciji kompanije Statu Pictures. Pored Cemala Hunala uloge u njemu imaju Anil Altinoz, Jerfi Benveniste, Mehmet Sah Celik, Atillahan Karagedik, Turan Karaman, Etem Caner Karauc, Duygu Sen, Bengi Idil Uras i drugi.

Premijera filma će biti danas u Turskoj. Ostaje da u narednom periodu vidimo kakve kritike će pokupiti ovo ostvarenje. Turska kinematografija pokušava da se povrati nakon krize izazvane koronavirusom i nema sumnje da veliki broj ljudi sa nestrpljenjem očekuje nove filmove u bioskopima.

Nakon istorijskog filma Malazgirt 1071, sada će imati prilike da gledaju i jednu ljubavnu priču.

NOVO - Asli Bekiroglu o navodnoj vezi sa Kubilayom Akom

By: Milt-TV Exposed