Asli Bekiroglu o navodnoj vezi sa Kubilayom Akom

Turska glumica Asli Bekiroglu dala je novi intervju. U njemu je govorila o najnovijim natpisima u medijima, odnosno tome da li je u vezi sa kolegom Kubilayom Akom.

Asli Bekiroglu o navodnoj vezi sa Kubilayom Akom

Foto Credits: Sabah

Asli Bekiroglu i Kubilay Aka su zajedno učestvovali u snimanju jednog televizijskog programa. Mnogi su tada primetili varnice izmedju njih dvoje, a Asli je ubrzo nakon toga raskinula svoju ljubavnu vezu. Mlada glumica je dala novi intervju u kom je potvrdila raskid.

Bekiroglu je izjavila da je istina da je raskinula svoju ljubavnu vezu, ali razlog za to, tvrdi, nije Kubilay. Njih dvoje su samo prijatelji i izmedju njih nema ništa više od toga. Naravno, ovo ne znači i da je glumica bila u potpunosti iskrena.

Svedoci smo da je Serenay Sarikaya iste stvari govorila za Umuta Evirgena, a da se njih dvoje nalaze na korak od braka.

S druge strane, Aka se nije zvanično oglašavao. Glumac je govorio o svojim avanturama i tome da želi da otvori Youtube kanal. Od njega za sada nismo čuli komentar na ovu temu.

Da li između Asli i njega ima nešto više od prijateljstva, teško je reći. Glumica tvrdi da nema, da su samo prijatelji, ali su mnogi zaista sumnjičavi...

NOVO - Uskoro finale prve sezone serije Erkek Severse / Ako čovek zavoli

By: Milt-TV Exposed