Ilayda Alisan se oprostila od serije Seversin

Romantična humoristična serija Seversin, koja se sa publikom susrela u junu, završila je 20. epizodom. Ilayda Alisan i Burak Yoruk preuzeli su glavne uloge u TV seriji, koja je prikazana na Kanalu D ponedeljom uveče.

Ilayda Alisan se oprostila od serije Seversin

Foto Credits: Dizilah

Dvoje mladih glumaca u ovom projektu odlikovalo je uspešna igra, ekranska harmonija i energija, a verna publika ih je gledala kao par Tolgu i Asyu. Ipak, konačna odluka je doneta za seriju Seversin, koja nije mogla da da ono što se očekivalo u trci rejtinga u novoj sezoni. Kanal D je bio producent serije, koja je emitovala 20 epizoda. Uloženi su napori da serija koji je pripremila Kanal D Productions ne doživi rano finale. Zato je promenjen i režiser, Serdar Gezelekli je snimao do 15. epizode, a onda je Deniz Celebi Obelisk preuzeo posao.

Glavna glumica serija Ilayda Alisan se emotivnom porukom oprostila i od serije i od svih koji su se trudili i radili na ovom projektu. Ilayda Alisan, koja u svom postu na Instagram stranici nije zanemarila da lik koji je igrala nazove šaljivim diskursom „sa srcem od kamena“, zahvalila je svim radnicima i publici, a posebno njenom partneru Buraku Yoruku , sa kojim je delila glavnu ulogu.

Glumica je napisala:

Vreme je da kažem zbogom „Asyi sa srcem od kamena”. Biće malo teško, ne volim previše da kažem zbogom :) ali…” i potom se zahvalila Yoruku i svima koji si radili na ovoj seriji kao i vernoj publici.

NOVO - Nove turske serije Cop Adam i Esaret  imaju jednu istu stvar - opsesiju muškarca!

By: TV Exposed