Nove turske serije Cop Adam i Esaret imaju jednu istu stvar - opsesiju muškarca!

Turska TV serija Cop Adam koju OGM Pictures priprema već neko vreme i dalje je na dnevnom redu. Susret Engina Altana Duzyatana i Elcin Sangu u glavnim ulogama takođe je doveo seriju u prvi plan na društvenim mrežama.

Nove turske serije Cop Adam i Esaret  imaju jednu istu stvar - opsesiju muškarca!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

I harmonija i energija dvoje uspešnih glumaca već su bili predmet velike radoznalosti. Saopšteno je da je snimanje serije Cop Adam | Krupije, čije preliminarne pripreme traju već neko vreme, počelo pre neki dan. Tim pedantno radi na seriji koja će biti prikazana na televiziji Star. Nova TV serija, Cop Adam, neće biti serija koja se često viđa u turskoj televizijskoj industriji. Priča o opsesivnom muškarcu koji svoju opsesiju usmerava ka ženi će doneti kako se najavljuje nešto novo. Najvažniji detalj u priči ove nove turske serije, koja se izdvaja i kao ljubavna priča likova po imenu Tamer i Peri, biće želja čoveka punog opsesija da stvori sasvim drugačiji svet. Tamer, koji će za tren promeniti  svoj život, izgleda emotivno vezan za ženu u zatočeništvu.

Ono što je zanimljivo je to da se još jedna serija snima sa na prvi sličnom radnjom ili bar sličnim elementima. Kanal 7, koji je završio dnevnu seriju pod nazivom Yemin | Zakletva u četvrtoj sezoni, zatražio je od kompanije Karamel Yapim projekat za novu dnevnu seriju. Izbor je pao na seriju koja je nazvana Esaret | Zatočeništvo.  Objavljen je i prvi trejler nove dnevne TV serije pod nazivom Esaret. Mahassine Merabet, rođena u Maroku, glumi sa Cenkom Torunom u glavnim ulogama ovom projektu. U objavljenom trejleru serije nije prošla nezapažena velika muka žene koju je muškarac vezao u lance i zaključao u podrum.

Naravno ovo je samo jedan zajednički detalj, a biće zanimljivo kakve će rezultati ostvariti ova dva nova projekta.

NOVO - Serija Yurek Cikmazi u drugom planu zbog privatnog života Alpa Navruza!

By: TV Exposed