Burak Deniz o seriji Sahmeran i budućim planovima

Turski glumac Burak Deniz dao je novi intervju. U njemu je govorio o novoj seriji Sahmeran u kojoj  tumači jednu od glavnih uloga ali i o planovima za budućnost.

Burak Deniz o seriji Sahmeran i budućim planovima

Foto Credits: Dizilah

Burak Deniz je potvrdio da je snimanje nove turske serije Sahmeran koja će biti emitovana na digitalnoj platformi Netflix proteklo u najboljem mogućem redu. Podsećamo, u pitanju je serija u kojoj će glavnu žensku ulogu tumačiti Serenay Sarikaya.

Reč je o projektu u kojem ćemo gledati priču o mitološkom biću, ženi-zmiji staroj nekoliko vekova koju će glumiti upravo Sarikaya. S obzirom na specifičan sadržaj serije i sama postprodukcija je nešto drugačija i komplikovanija. Zbog toga ovaj projekat, prema rečima Buraka Deniza će svetlost dana ugledati tek u septembru ove godine.

Još uvek ne zna tačan datum, ali po svemu sudeći negde u toku septembra će serija biti premijerno prikazana na Netflixu.

Deniz je potom govorio o budućim projektima. Trenutno se priprema za snimanje novog filma. Reč je o projektu na kom će se raditi sa Ozanom Aciktanom i veoma je uzbuđen zbog tog filma.

Ono što ga brine jeste situacija sa koronavirusom među njegovim kolegama. Stekao je utisak da su gotovi svi koje zna zaraženi i nada se da će to sve vrlo brzo postati prošlost.

NOVO - Serkay Tutuncu o tome da li je u vezi sa Burcu Ozberk!

 By: Milt-TV Exposed