Serra Ariturk spremna za povratak na TV ekrane

Turska glumica i pevačica Serra Ariturk, odnosno njen put u svetu glume bili su tema natpisa turskih medija. Prenosimo o čemu je reč.

Serra Ariturk spremna za povratak na TV ekrane

Foto Credits: Hurriyet

Serra Ariturk je spremna za povratak na televizijske ekrane. Glumica je dobila čak pet ponuda za različite uloge. Trenutno ih razmatra i trudi se da donese najbolju odluku za nastavak svoje karijere koja je još uvek na samom početku.

Kako je glumica istakla, nedostaje joj rad i vratiće na TV ekrane čim pronađe odgovarajući projekat i ulogu koja joj se dopadne i zadovolji njena očekivanja. To bi s obzirom na veliki broj ponuda koje je dobila moglo da bude veoma brzo.

Serra Ariturk je mlada turska glumica i pevačica. Rođena je 22. juna 1998. godine u Istanbulu, Turska. Njene pesme privlače zaista dosta pažnje. Pesme Olmazdin, Kendimi Bilmeden, Kimse Yok i još neke su postali pravi hitovi.

Kada je u pitanju njena glumačka karijera pojavila se u samo jednom projektu i u njemu je tumačila jednu od glavnih uloga. Reč je o seriji Recept za ljubav / Askin Tarifi u kojoj je glumila Naz Soyluer. Serra postaje sve popularnija i na društvenim mrežama. Njen zvaničan nalog Instagram nalog prati preko 193.000 ljudi. Za ljubitelje detalja, tu je i informacija da je glumica visoka 168 cm.

NOVO - Burcu Kiratli – ponovo raskid sa Sinanom?!

 By: Milt-TV Exposed