Burcu Kiratli – ponovo raskid sa Sinanom?!

Turska glumica Burcu Kiratli je u braku sa Sinanom Akcilom. Njihov brak kao i mnogi drugi kada su javne ličnosti u pitanju privlači dosta pažnje.

Burcu Kiratli – ponovo raskid sa Sinanom?!

Foto Credits: Haberler

Ponovo se priča o navodnom raskidu njih dvoje. Burcu Kiratli je viđena na jednoj žurci bez njenog supruga. Sve je odmah zanimalo, da li je usledila nova kriza u njihovom braku i odnosu. Glumica ovaj put nije demantovala te informacije. Tačnije, nije ih ni potvrdila, jednostavno nije želela da govori na tu temu.

Njihov brak je navodno u krizi jer Sinan želi da se što pre ostvare u ulozi roditelja, dok Burcu još uvek u planovima nema to da postane majka. S obzirom na reakciju glumice na pitanje koja je dobila, novinari su gotovo sigurni da je brak Burcu i Akcila u zaista velikoj krizi.

Ostaje da vidimo šta je od svega toga istina. Do tada, koncentrisaćemo se na ono šta je poznato, a vezano je za glumačku karijeru Burcu Kiratli. U narednom periodu očekuje se premijera novog filma u kojem će ova glumica tumačiti jednu od glavnih uloga. Naziv projekta je 7 Melek / 7 andjela a pored Burcu u filmu glume i Oznur Serceler, Pelin Uluksar, Tugba Melis Turk, Ferda Isil, Yasemin Ozturk i drugi. Tačan datum premijere ovog  filma biće poznat uskoro.

Ono što svi željno čekaju jeste povratak Burcu u TV serije. Poslednja serija na kojoj je radila je Ask Ve Mavi, gde je 2018. godine tumačila lik Mavi. Pre toga bila je zapažena u seriji Dirilis: Ertugrul kao Gokce i u još nekoliko projekata.

NOVO - Meltem Gulenc uskoro napušta seriju Kalp Yarasi

 By: Milt-TV Exposed