Mafijaš u seriji Senden Daha Guzel | Lepša od tebe?!

Stigle su nove vesti iz turske serije Senden Daha Guzel | Lepša od tebe. Nove informacije se odnose na novi lik kog ćemo gledati u nastavku.

Mafijaš u seriji Senden Daha Guzel | Lepša od tebe?!

Foto Credits: DiziCentral

Turska TV serija Senden Daha Guzel | Lepša od tebe je romantična komedija koja je privukla dosta pažnje. Dosta se pisalo o "mišićnom šou", odnosno scenama u kojima Burak Celik pokazuje svoje mišiće i izvajano telo. To je jednostavno integralni deo priče, s obzirom na radnju i nekome se dopada, nekom ne.

Nove vesti koje se odnose na novi lik su pomalo začudile. U nastavku romantične komedije Senden Daha Guzel pojaviće se mafijaš! Turski glumac Necmi Yapici se pridružio glumačkom kadru ove serije i on će tumačiti lik Bahattina, člana mafije iz Adane. Dakle, ova romantična komedija će dobiti lik koji nije baš tipičan za serije takvog tipa. Ostaje da vidimo koliko će uticajan biti na radnju serije i koliko dugo će se Bahattin uopšte zadržati u istoj.

Neke romantične komedije vremenom pridobiju mnoge elemente drame, pa čak i prerastu u dramu, a da li je to slučaj sa serijom Lepša od tebe, teško je prognozirati.

Ostaje da vidimo na koji način će biti predstavljen ovaj novi lik, odnosno mafijaš u radnji serije.

NOVO - Zapaženi uspesi turske serije Sadakatsiz

By: TV Exposed