Ayca Aysin Turan i Ekin Koc u novom projektu

Ayca Aysin Turan, koja je u letnjoj sezoni bila pred publikom sa TV serijom Ada Masali, dugo je boravila u regionu Sigacik u Seferihisaru, šarmantnom gradu u Izmiru.

Ayca Aysin Turan i Ekin Koc u novom projektu

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je istovremeno bila na odmoru i snimala ovu TV seriju, takođe je svoje prijateljstvo sa kolegom Alpom Navruzom pretvorila u ljubav.

Ayca Aysin Turan, koja je imala dobre uspomene na Egejskom moru prošle sezone, ovog leta ponovo odlazi na isto more zbog svog novog projekta. Glumica, koja će učestvovati u snimanju filma Inandir Beni, koje će se ovoga puta održati na Asosu, imaće priliku da radi i da se rashladi u prohladnim vodama Egejskog mora.

Ayca Aysin Turan, koja će tumačiti glavnu ulogu u ovom novom filmu sa Ekinom Kocom, jedna je od popularnih glumica prošlog perioda i dobija ponude od projekata koji su uticajniji od drugih.

Prelepa glumica, koja je pažnju privukla kao partnerka Ekinu Kocu u filmu Inandir Beni, kompanije Taff Pictures, pred publiku će izaći sa likom Sahre.

Otkriveno je da su Naz Cagla Irmak i Cagri Citanak takođe u glumačkoj postavi filma ovog novog projekta, koji će režirati Murat Saracoglu.

Snimanje filma, čiji je scenario napisala Selen Bagci, počeće narednih dana.

NOVO - Burak Deniz ima dobre vesti

By: TV Exposed