Zapaženi uspesi turske serije Sadakatsiz

Turska serija Sadakatsiz | Neveran je završena, ali njeno osvajanje sveta se nastavlja. Ovaj uspešna televizijska serija se emituje i na digitalnoj platformi HBO Max.

Zapaženi uspesi turske serije Sadakatsiz

Foto Credits: IMDB

Serija Sadakatsiz | Neveran je veoma uspešan projekat sa sve većim brojem fanova. Ispričana je snažna životna priča i imala je takav kraj da iz njega mogu da se izvuku snažne pouke. Zbog popularnosti ove turske serije širom sveta ni ne čudi što je prava na istu otkupila i medjunarodna digitalna platforma HBO Max. Serija Sadakatsiz se veoma uspešno prikazuju u zemljama Latinske Amerike. Serija je zauzela treće mesto po gledanosti na ovoj platformi, na najnovijoj rang listi koja je objavljena.

Najgledaniji je projekat Maria Marta. Reč je o dokumentarcu zasnovanom na istinitom dogadjaju o ubistvu koji ima svega četiri epizode. Na drugom mestu ove rang liste je crtani film Tiny Toon Adventures. Treća pozicija je pripala seriji Sadakatsiz koja se u zemljama Latinske Amerike prikazuje pod imenom Traicionada. Četvrto mesto pripalo je seriji Westworld, dok je na petom mestu još jedan crtani film El Mundo de Craig.

Na šestom mestu je Morbius dok je sedma pozicija pripala filmu Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Na osmoj poziciji na ovoj rang listi je još jedna turska serija. Reč je o projetku Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata, koji se dve sezone uspešno emitovao na turskom Fox TV-u. Na devetoj poziciji je globalni hit Game of Thrones. Podsećamo, ovaj svetski popularni projekat će u avgustu dobiti prequel u vidu serije House of Dragons, koja je izazvala mnogo uzbuđenja među fanovima ove franšize. Na desetom mestu rang liste HBO Max-a u Latinskoj americi je projekat Pretty Litlle Liars.

To što su dve turske serije plasirale u top 10 je još jedna potvrda popularnosti ali i kvaliteta istih. Ono što svakako raduje sve koji rade u kreiranju turskih TV serija je plasman serije Sadakatsiz | Neveran, koja je iza sebe ostavila zaista ozbiljne svetski poznate projekte.

NOVO - Kutsi i zbunjujuće objave njegove supruge

By: TV Exposed