Kutsi i zbunjujuće objave njegove supruge

Popularni turski pevač i glumac Ahmet Kutsi Karadogan poznatiji samo pod nadimkom došao je u centar pažnje zbog u najmanju ruku zbunjujućih objava njegove supruge. Evo i o čemu se radi.

Kutsi i zbunjujuće objave njegove supruge

Foto Credits: Haberturk

Kutsi se ne tako davno venčao sa Sibel Ulker, majkom dečaka-glumca sa kojim je saradjivao u seriji Benim Adim Melek. Upravo je zbog Sibel izbila prava mala zabuna u proteklih nekoliko dana. Kutsijeva supruga je napisala objavu na svojim društvenim mrežama u kojoj je govorila o psihičkom zlostavljanju i zloupotrebi dece.

U poruci koju je napisala je dodala i da neki ljudi nose maske u stvarnom životu i glume da su nešto što zapravo nisu. Mnogi su, uključujući i medije pomislili da Kutsi i Sibel imaju problema u braku i da je popularni glumac taj "neko" na kog se odnosi poruka koju je ona napisala.

Medjutim Sibel se ponovo oglasila. Ona je na novoj Instagram objavi napisala da su njene reči o psihičkom zlostavljanju shvaćene pogrešno. To se kako kaže nije odnosilo na njenog supruga i oni ni ne pomišljaju o razvodu. Izmedju njih je sve u najboljem redu, a ona je kako kaže "mislila na druge ljude". Dakle, prema njenim rečima njena objava nema veze sa njenim suprugom već sa drugim osobama. Da li je to zaista tako, znaju najbolje njih dvoje.

Kutsijevi fanovi se nadaju da bi njihov omiljeni glumac mogao da se pojavi u nekom novom uspešnom projektu kao što je bila serija Melek. Kutsi, koji se do sada pojavio u osam projekata poslednju ulogu je imao u TV seriji Annemizi Saklarken. U ovom projektu koji je potrajao svega osam epizoda je tumačio lik po imenu Dundar.

NOVO - Murat Boz potpisao višemilionski ugovor pred novu seriju

By: TV Exposed