Poznato kada počinje serija Misafir / Gost

Stigla je potvrda o premijere nove turske serije koja se zove Misafir / Gost. Podsećamo reč je o rimejku japanske drame Oasis.

Poznato kada počinje serija Misafir / Gost

Foto Credits: Internet Haber

Serija Misafir / Gost će biti emitovana na televizijskom kanalu Fox TV. Premijera ove serije će biti u četvrtak, 4. novembra. Glavne uloge u seriji tumače Hazal Kaya, Bugra Gulsoy i Ozan Dolunay.

Radnja ove nove turske serije će pratiti tužnu i usamljenu devojku i policajca. Lik devojke će tumačiti Hazal Kaya, a lik policajca Bugra Gulsoy. Devojka će pokušati da izvrši samoubistvo skokom sa mosta, ali u tome neće uspeti. Kada se probudi u bolnici, shvatiće da je nisu identifikovali. Tada donosi odluku da se pretvara da je izgubila pamćenje. Lik koji tumači Gulsoy je nedavno ostao bez supruge i odlučuje da joj pomogne i odvede svojoj kući. Tamo će je upoznati sa svojom decom i pružiti joj pažnju koja joj je nedostajala, a devojka će se naći u porodici o kojoj je uvek maštala.

U orginalnoj verziji nije bilo ljubavi između glavnih likova, samo očajnička želja mlade devojke da ima porodicu. Da li će to biti promenjeno u turskoj verziji za sada nije poznato. Priliku da to saznamo imaće od 4.11. kada serija Misafir počinje. Da li ćete gledati ovu seriju? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Kritike za turski film Kin / Ogorčenost

 By: Milt-TV Exposed