Kritike za turski film Kin / Ogorčenost

Film Kin / Ogorčenost je nedavno imao premijeru. Podsećamo, ovaj film je emitovan na Netflix digitalnoj platformi.

Kritike za turski film Kin / Ogorčenost

Foto Credits: IMDB

Režiser Yilmaz Erdogan je kritikovan vrlo brzo nakon premijere filma Kin. Evo i o čemu se radi. Erdogan je kritikovan što je za ulogu dvadesettrogodišnje devojke angažovao Duygu Sarisin, koja ima 33 godine. To je mnogima zasmetalo, ali glumica u tom ne vidi problem. Podsećamo, uloge u ovom filmu pored Sarisin tumače i Yilmaz Erdogan, Ahmet Mumtaz Taylan, Ruzgar Aksoy, Cem Yigit Uzumoglu i drugi.

Duygu je izjavila da glavna stvar nisu godine, već talenat koji glumac poseduje. Bitnije je na koji način iznese tu ulogu nego to koliko je neko star. Uz to, Duygu je kako kaže i sa 23 godine izgledala starije od svojih vršnjakinja. Režiser se nije oglašavao o ovim kritikama, ali filmu "ne cvetaju ruže".

Ono što može da brine više od tih kritika je rezultat koji je film Kin / Ogorčenost ostvario. Film je na ivici toga da se proglasi neuspehom. Stiče se utisak da film nije privukao mnogo pažnje ni zadovoljio ukuse gledalaca. To bi bio drugi zaredom Erdoganov neuspeh iako digitalna platforma Netflix aktivno radi na promociji filmova...

NOVO - Demet Ozdemir u novoj turskoj seriji Hanedan / Dinastija?! Pregovori u toku!

 By: Milt-TV Exposed