Ozge Yagiz i Caner Topcu u projektu Baska Turlu Ask / Druge vrste ljubavi

Ozge Yagiz, koja je blistala u seriji Kanala 7 pod nazivom Yemin / Zakletva, preuzela je važne uloge nakon što je napustila ovaj projekat.

Ozge Yagiz i Caner Topcu u projektu Baska Turlu Ask / Druge vrste ljubavi

Foto Credits: Internet Haber

Ozge Yagiz, koja je učestvovala u TV serijama Sol Yanım, Icimizden Biri i Behzat C, opisana je kao jedna od najpopularnijih mladih glumica prošlog perioda. Glumica, koja je nedavno igrala lik Busre u TV seriji Baba / Otac, napraviće potpuno nove korake u svojoj karijeri 2023. godine.

Kao i Ozge Yagiz, Caner Topcu se ističe kao jedan od mladih glumaca o kojima se najviše priča u poslednjem periodu. Topcu, koga smo pratili u uzastopnim projektima u poslednje dve godine na svom glumačkom putu, koji je započeo 2015. godine, pokazao je veoma dobar uspeh u karijeri. Glumac, koji je svoje ime proslavio projektom Barbaroslar Akdeniz'in Kilici nakon TV serije pod nazivom Nobet, eksplodirao je svojom najnovijom TV serijom Duy Beni / Čuj me.

I Ozge Yagız i Caner Topcu su uspešno završili 2022. godinu, gde su uživali veliku popularnost. Oboje mladih glumaca u 2023. godinu ulaze sa potpuno novim projektom. Duo, koji se okupio za novi film pod nazivom Baska Turlu Ask / Druge vrste ljubavi, takođe je oduševio svoje fanove. Završene su preliminarne pripreme za novi film u kojem će Caner Topcu glumiti Cemila, a Ozge Yagiz lik Dilek.

Baska Turlu Ask, projekat koji uključuje i glumačka imena kao što su Idil Firat, Arif Piskin, Nebil Sayin i Berat Yenilmez, otkriće fudbalski fanatizam. Projekat, koji se ističe kao priča o navijaču Fenerbahčea i mladoj ženi, doneće drugačiji pogled na fudbalski fanatizam i romantiku u vezi. Na susretu Canera Topcua i Ozge Yagiz, harmonija i energija dvoje glumaca već su bili predmet radoznalosti.

NOVO - Arif Piskin o ulozi Sulejmana Veličanstvenog i seriji Barbaros Hayreddin

By: TV Exposed