Bad Boys for Life (2020) – Novi Filmovi

Radnja filma prati dva policajca, Mike Lovrey i Marcus Burnett koji su ponovo su zajedno u posljednjoj vožnji u dugo očekivanom filmu Bad Boys for Life. Režiseri filma su Adil El Arbi i Bilall Fallah. Scenario su pisali Chris Bremner i Peter Craig. Film je imao premijeru 17. januara 2020 godine ( u SAD). Budžet ...

Bad Boys for Life (2020)  – Novi Filmovi

Radnja filma prati dva policajca, Mike Lovrey i Marcus Burnett koji su ponovo su zajedno u posljednjoj vožnji u dugo očekivanom filmu Bad Boys for Life.

Režiseri filma su Adil El Arbi i Bilall Fallah. Scenario su pisali Chris Bremner i Peter Craig. Film je imao premijeru 17. januara 2020 godine ( u SAD). Budžet ovog filma je iznosio $90,000,000, a ostvario je do sada zaradu od čak $425,514,702.

U ovom filmu igraju Will Smith , Martin Lawrence , Vanessa Hudgens , Alexander Ludwig , Charles Melton i drugi. Film traje dva sata i četiri minuta.

Film će biti objavljen 31. marta 2020. na streaming platformama, kao odgovor na pandemiju koronavirusa.

Radnja filma

Isabel Aretas, udovica vođe kartela Benito, beži iz meksičkog zatvora uz pomoć svog sina Armanda. Isabel šalje Armandoa u Miami, zadužujući ga da povrati značajnu zalihu novca koji je njegov otac Benito sakrio, kao i da izvrši atentat na ljude odgovorne za hapšenje njegovog oca i kasniju smrt u zatvoru. Isabel zahteva da Armando u Miamiju ubije detektiva Mikea Lovreya. Mike prati svog partnera Marcusa Burnetta do rođenja prvog unuka. Želeći da provede više vremena sa porodicom, stariji Marcus govori Mikeu da se namerava povući iz službe. Tokom žurke kojom se proslavlja Marcusov unuk, Armando je Mikeu upucao Mikea koji ostaje u komi. Armando nastavlja atentat na druge mete na svojoj listi. Nakon Mikeova oporavka, odlučan je u potrazi za osvetom i neuspešno pokušava regrutovati sada penzionisanog Marcusa. Shvatajući da Mike neće slušati naredbe da se drži dalje od istrage, kapetan Hovard nerado mu dozvoljava da radi sa nadležnim timom vođenim tehnikom, Advanced Miami Metro Operations (AMMO), na čelu sa Mikeovom bivšom devojkom Ritom. Tu zaplet tek počinje...

Film je dobio uglavnom pozitivne kritike kritičara i prikupio je 425 miliona dolara širom sveta, što ga čini filmom sa najvišom zaradom u toku 2020. godine. To je ujedno i najveća zarada u januaru svih vremena.

By: TV Exposed