Halil Ibrahim Ceyhan pravi novi iskorak u karijeri!

Stigle su nove sjajne vesti za fanove Halila Ibrahima Ceyhana! Glumac se vraća na TV ekrane u novoj seriji u udarnom terminu, a takođe će glumiti u filmu.

Halil Ibrahim Ceyhan pravi novi iskorak u karijeri!

Foto Credits: DiziCentral

Šta znamo o filmu do sada? Halil Ibrahim Ceyhan, koji će se pojaviti u novoj seriji na Fox TV-u, koju priprema kompanija Medyapim, projektu pod nazivom Kirli Sepeti / Korpa za veš, potpisao je ugovor sa firmom Aytac Media za svoj prvi filmski projekat.

Glumac, koji je nedavno završio rad na dnevnoj seriji Emanet i uskoro počinje snimanje svoje prve serije u udarnom terminu, takođe će glumiti u filmu pod nazivom Benim Adim Cocuk ili u prevodu Zovem se dete u junu 2024. godine.

Ceo projekat se radi u režiji Alpera Mestcija.

U novom filmu kao operativac specijalnih snaga

Scenario novog filma su napisali Omer Gezgu i Alper Mestci. Glavna ženska uloga tek treba da bude objavljena, međutim, kako je objavila poznata novinarka Birsen Altuntas, producenti su ponudili Halilu Ibrahimu priliku da izabere svoju partnerku u ovom projektu.

Priča se vrti oko operativca specijalnih snaga Arasa Demirkanlija, koji će se suočiti sa mafijom u pokušaju da spase svoju ćerku. Film će biti objavljen istovremeno u Turskoj, Evropi, na Arapskom poluostrvu i mnogi drugim zemljama.

Dakle, Halil Ibrahim Ceyhan će snimati TV seriju Kirli Sepeti a zatim i svoj prvi film u karijeri i time napraviti novi iskorak u svojoj karijeri.

NOVO - Uskoro počinje nova turska serija Yabani / Divlji

By: TV Exposed