Turski film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika postaje globalni hit!

Tursku glumicu Demet Ozdemir neki smatraju „kraljicom romantičnih komedija“. Po svemu sudeći, ta tvrdnja je dobila još jednu potvrdu.

Turski film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika postaje globalni hit!

Foto Credits: IMDB

Demet Ozdemir iza sebe ima veliki broj uspešnih projekata. Bez dileme je to da se glumica jako dobro snalazi u žanru romantičnih komedija. Zbog toga nije ni iznenađenje da je prva turska romantična komedija na medjunarodnoj digitalnoj platformi Netflix upravo projekat u kojem je ona tumačila glavnu ulogu.

Film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika sa Demet Ozdemir i Sukruom Ozyildizom u glavnim ulogama imao je svoju premijeru 11. februara. Danas, nepune dve nedelje nakon premijere, ovaj film je zauzeo 7. mesto na globalnoj listi najboljih filmova na platformi i 3. poziciju među najgledanijim Netflixovim filmovima na svetu. Projekat je ušao u top 10 u čak sedamdeset i sedam zemalja širom sveta.

Zvanični podaci Netflixa potvrđuju to koliko je ovaj film zapravo uspešan. U tri dana nakon premijere, film je pogledalo oko 6.5 miliona ljudi, što donosi sjajan podatak od 8.96 miliona časova gledanja ovog projekata. To je turski film Ask Takikleri svrstalo na 4. mesto među ne-engleskim filmovima na ovoj digitalnoj platformi i 9. mesto medju svim Netflix filmovima širom sveta. Zaista veoma dobar uspeh.

U drugoj nedelji emitovanja, ovi brojevi su duplirani! Film je postao najgledaniji ne-engleski film na Netflixu i 5. među svim filmovima na ovoj digitalnoj platformi. Za sve nedelje film je pogledalo oko 19 miliona gledalaca i ima impresivnih 25.82 miliona sati gledanja.

Ask Taktikleri / Ljubavna taktika je postao drugi turski najpopularniji film na Netflix, odmah iza sjajnog filma Kaggitan Hayatler. Projekat je već zaobišao takodje popularan film Babamin Kemani / Očeva violina.

Veliko bravo za Demet, Sukrua i celu ekipu koja je radila na ovom sve popularnijem projektu!

NOVO - Turski glumac Kubilay Aka postaje jutjuber!

By: Milt-TV Exposed