Turski glumac Kubilay Aka postaje jutjuber!

Kubilay Aka važi za glumca koji voli avanturu i za kojeg je vezano dosta anegdota. Glumac je nedavno imao i malih poteškoća pri odmoru.

Turski glumac Kubilay Aka postaje jutjuber!

Foto Credits: Dizilah

Turski glumac Kubilay Aka i njegovi prijatelji su rešili da provedu vreme u prirodi. Uputili su se u Goynuk Bolu region i tu postavili šator. Uživali su u prirodnim lepotama ovog područja sve dok nije pala noć.

Tada se desilo nešto na šta Aka i prijatelji nisu računali. Temperatura je tokom noći pala na minus osam stepeni celzijusa!

Pao je sneg i to u većim količinama, pa oni nikako nisu mogli da pronadju drva da se ugreju. Potražili su pomoć od lokalnog stanovništva koje im je pomoglo, donelo drva i društvo je uspelo nekako da se ugreje. Tu su i neke fotografije sa ovog mini-odmora.

View this post on Instagram

A post shared by Kubilay Aka (@kubilayakaa)

Kubilay Aka je istakao da je ovo samo jedna od avantura u kojoj se zadesio. Sve te priče planira i da prenese na elektronsku formu, odnosno na video snimke.

Glumac je rekao da će u budućnosti otvoriti Youtube kanal na kome će pričati o njegovim pustolovinama.

Podsećamo, proteklih dana se dosta piše o navodnoj vezi izmedju Kubilaya i koleginice Asli Bekiroglu. Njih dvoje se za sada nisu oglašavali po ovom pitanju.

NOVO - Esra Bilgic i Yagmur Tanrisevsin uz Kivanca Tatlituga u novoj seriji?!

By: Milt-TV Exposed