Esra Bilgic i Yagmur Tanrisevsin uz Kivanca Tatlituga u novoj seriji?!

Jedna od TV serija o kojoj se mnogo priča je i Kral Kaybederse | Ako kralj izgubi. Reč je o projektu koji je zasnovan na knjizi Gulseren Budayiciogluu.

Esra Bilgic i Yagmur Tanrisevsin uz Kivanca Tatlituga u novoj seriji?!

Foto Credits: Dizilah

Serija Kral Kaybederse | Ako kralj izgubi se dugo najavljuje. Kompanija OGM Pictures je nedavno i zvanično otpočela rad na ovom projektu. U toku su pregovori sa velikom brojem glumaca.

Glavna uloga je ponudjena Kivancu Tatlitugu, ali zvaničan ugovor još uvek nije potpisan. Kivancu se uloga i ponuda dopala, ali još uvek treba neke stvari da se poklope. Tu se ipak najviše misli na detalje njegovog ugovora sa Netflix digitalnom platformom.

To ipak ne sprečava turske medije da licitiraju sa imenima njegovih partnerki u ovoj novoj seriji. U seriji Kral Kaybederse | Ako kralj izgubi će biti dve ženske uloge. Supruga glavnog lika i njegova ljubavnica. Ljubavnica je u radnji ove nove turske serije znatno mladja od supruge. Kao glavna kandidatkinja za tu ulogu se pominje Yagmur Tanrisevsin. Glavna kanditkinja za ulogu supruge je Esra Bilgic.

Pored njih pominju se i imena Serenay Sarikaye i Busre Develi, ali su ipak Yagmur i Esra realnije opcije. Da li će tako i biti saznaćemo vrlo brzo. Pregovori su intenzivirani i u narednom periodu saznaćemo ko će sve glumiti u seriji i kada će započeti snimanje kadrova na ovom projektu. Reč je o televizijskoj seriji od koje su zaista veoma visoka očekivanja.

Koga bi vi voleli da gledate uz Kivanca Tatlituga u ovoj seriji? Pišite nam u komentarima.

 NOVO - Nova serija režisera TV serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

By: Milt-TV Exposed