Nova serija režisera TV serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Altan Donmez je čovek koji je bio zadužen za popularnu seriju Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Donmez trenutno radi na jednoj internet seriji, ali je pored nje potpisao ugovor za još jedan novi projekat.

Nova serija režisera TV serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Foto Credits: IMDB

Altan Donmez trenutno radi na seriji Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život. Reč je o projektu koji se emituje na BeIN Connect digitalnoj platformi i koji privlači dosta pažnje. Glavne uloge u ovoj seriji tumače Ozge Gurel, Aybuke Pusat, Melisa Asli Pamuk, Yesim Ceren Bozoglu, Yusuf Cim, Serkay Tutuncu, Ekin Mert Daymaz i drugi.

Ova internet serija je privukla veliku pažnju ne samo u Turskoj, već i u inostranstvu.

View this post on Instagram

A post shared by Altan Dönmez (@ltndnmz)

Režiser ove serije i TV serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata će uskoro raditi na još jednom novom projektu.

U pitanju je serija Cirkin, koja će po prema informacijama koje dolaze iz Turske biti emitovana na nekom od televizijskih kanala. U toku su pregovori nakon kojih će biti poznato na kom kanalu će biti emitovana ova nova serija.

Poznate su i neke informacije o ovom novom projektu. Seriju priprema kompanija 25 Film, koja je prethodno radila na seriji Uzak Sehrin Masali, koja je bila podbačaj. Serija je imala veoma nizak rejting i završena je nakon pet epizoda. Ipak, ova kompanija je radila i na seriji Kefaret, tako da to i sjajan režiser daju nadu i da će novi projekat biti uspešan.

Scenario za novu seriju Cirkin na kojoj će biti režiser Altan Donmez piše Mahinur Ergun. U pitanju je scenarista serije Kefaret sa kojim je kompanija 25 Film već saradjivala na tom projektu.

NOVO - Velika šansa za Hafsanur Sancaktutan

By: Milt-TV Exposed