Ceyda Ates i Ebrar Demirbilek u istom projektu

Ceyda Ates, koja je rođena u Ankari 1988. godine, postala je jedno od imena koja se u ranoj mladosti susrela sa kamerama. Poznata glumica igrala je lik Asli u nezaboravnoj TV seriji Cicek Taksi kada je imala samo 7 godina.

Ceyda Ates i Ebrar Demirbilek u istom projektu

Foto Credits: Internet Haber

Nakon toga, Ceyda Ates, koja je učestvovala u projektima jedan za drugim, i serijama i filmovima, provela je svoje detinjstvo na snimanjima.

Ceyda, koja je ostala zbog muževljevog posla u Sjedinjenim Američkim Državama, vraća se u Tursku kada ima projekata. Glumica se vratila u Istanbul za još jedan film. Ates će glumiti u filmu Son Dilek / Poslednja želja i glumiće u glavnoj ulozi zajedno sa Sedom Akman i Ebrar Demirbilek.

Ceyda Ates, koja je pred kamerama i odrasla na setovima od detinjstva, u ovom projektu se susrela sa Ebrar Demirbilek, koja ima sličnu sudbinu poslednjih godina. Ceyda je odrasla na setu, jedno vreme je bila dete glumica, a danas je odrasla.

Ko-zvezda Ceyde Ates, Ebrar Demirbilek rođena je 2013. godine i pred kamerama se našla kada nije imala ni godinu dana. Ebrar, koji je veoma popularna sa likom Defne u seriji Yalan Dunya, godinama je odrastala pred kamerama. Dete glumica, koja je upamćena po liku Gul u TV seriji Hercai i koja je učestvovala u najnovijoj seriji Aziz, sada je postala partnerka Ceyde Ates.

U priči ćemo gledati Ebrar Demirbilek kao Cemre, ćerku lika Deniz koju glumi Ceyda Ates.

NOVO - Ertan Saban u seriji Hayat Bildigi Gibi

By: TV Exposed