Ertan Saban u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi

Oni koji gledaju produkcije u kojima se on nalazi znaće činjenicu da je jedno od najposebnijih imena u turskoj industriji TV serija Ertan Saban. Ertan, koji je rođen 1977. godine u Skoplju, već dugi niz godina je jedan od najznačajnijih glumaca turskih TV serija.

Ertan Saban u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Glumac, kojeg smo gledali u brojnim ulogama u bioskopskoj industriji i TV serijama, ima dugu karijeru još od 2000. godine. Ono po čemu se Ertan Saban toliko ističe je to što ima veoma poseban stil u stvaranju likova.

Ertan Saban, koji se ističe kao ime koje dodaje vrednost projektima u kojima učestvuje, igra različite likove. Ovo je realnost o njegovoj ličnosti, stavu i tome kako se on pozicionira u životu.

Mnogi gledaoci prepoznali su Ertana u liku Aleksija u TV seriji Elveda Rumeli. Mnogo je gledalaca koji ne zaboravljaju njegov lik u seriji Dolina Vukova: Zaseda. Nedavno je glumac, koji je fascinirao likom Umuta u Netflixoj seriji Yakamoz S-245, odigrao i dobru ulogu Vedata u TV seriji pod nazivom Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha.

Postoji posebna publika koja prati Sabana, a možemo reći da je ova brojna publika uzbuđena i zbog nove serije Show TV-a pod nazivom Gelsin Hayat Bildigi Gibi.

Priča je drugačija, mladi glumci će privući veliku pažnju, ali svi znaju da se atmosfera koju je Ertan Saban uneo u seriju oseća već na prvim slikama.

O glumcu, koji je vešt u stvaranju originalnih likova, već je počelo da se priča na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama možete videti komentare „Ova serija će se gledati zbog Ertana Sabana“.

NOVO - Sukru Ozyildiz otvorio sezonu na moru, dame oduševljene! (FOTO)

By: TV Exposed