Teška trka između serija Ambasadorova kći i Yasak Elma!

Poznato je da će televizijski kanali imati veliku trku za rejting u septembru. Serije će se nizati jedna po jedna. Star TV najavljuje da će se TV serija Sefirin Kizi/Ambasadorova ćerka, emitovati u ponedeljak, 7. septembra u 20 časova. Fox TV je datum početka Yasak Elma objavio za ponedeljak, 7. septembar. Takođe je objavljen trejler ...

Teška trka između serija Ambasadorova kći i Yasak Elma!

Poznato je da će televizijski kanali imati veliku trku za rejting u septembru. Serije će se nizati jedna po jedna. Star TV najavljuje da će se TV serija Sefirin Kizi/Ambasadorova ćerka, emitovati u ponedeljak, 7. septembra u 20 časova.

Fox TV je datum početka Yasak Elma objavio za ponedeljak, 7. septembar. Takođe je objavljen trejler 4. Sezone serije Cukur, ali datum početka još uvek nije jasan. Prve nedelje septembra započinje takmičenje  između serija Yasak Elma i Ambasadorova ćerka. Ova sezona biće veoma interesantna. Pandemija nam je pokazala koliko su serije važne za televizijske kanale.U novoj sezoni cilj je da sve serije opstanu i da se gledanost održi objavama na društvenim mrežama.

Pored Ambasadorove ćerke i Yasak Elma, od septembra će se emitovati i mnoge druge TV serije. Naravno, neke serije će biti više neke manje popularne. Međutim, borba će biti vrlo teška.

Evo najave 18. epizode ​nove sezone serije Sefirin Kizi:

By: TV Exposed