Ayca Bingol i Serkay Tutuncu u novoj seriji Kirli Sepeti

Poznati turski producent Fatih Aksoy poznat po serijama kao što su Anne, Kadin i Yasak Elma priprema novu TV seriju u kojoj će u centru pažnje biti lepši pol. Evo i šta se do sada zna o ovom novom projektu.

Ayca Bingol i Serkay Tutuncu u novoj seriji Kirli Sepeti

Foto Credits: Internet Haber

Pripreme za novu seriju Fatiha Aksoya napreduju dobro. Već su poznati i glavni glumci, odnosno deo njih.

Glavnu žensku ulogu u ovom projektu će tumačiti Ayca Bingol. Ova turska glumica je prethodnu ulogu imala u TV seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce. Na jesen ćemo je gledati u novom Aksoyevom projektu pod nazivom Kirli Sepeti koji će biti emitovan na Fox TV-u. Bingol će u ovoj novoj seriji tumačiti lik Songul.

Naziv Kirli Sepeti je prvo ime serije i ne bi bilo iznenadjenje da bude i promenjen, što je čest slučaj kada su u pitanju nove turske serije.

Poznati detalji radnje

Radnja ove nove turske TV serije će pratiti ženu koja radi kao spremačica u elitnom komšiluku prepunom bogatih ljudi. Priča u seriji će se razviti kada spremačica Meryem bude izbačena iz vile u kojoj radi. Potom će uslediti tragični dogadjaji koji će uticati na Songul, koja takođe radi u tom kraju, kao i na njenu kćerku Ilkgul koja je na fakultetu, odnosno studira.

Poznato je i da će ulogu u novoj seriji imati i Serkay Tutuncu. Poznati glumac će u radnji ovog projetka tumačiti lik novinara Kahramana, koji sprovodi sopstvenu istragu o dogadjajima koji su se desili.

Slogan ove nove serije je „Mi smo čistili njihove domove, ne i njihova srca“. Na poziciji režisera je Merve Girgin.

NOVO - Cem Gelinoglu i Ozge Ozacar o medjusobnoj harmoniji

By: TV Exposed