Erdem Sanli o sličnostima sa Zipkinom iz serije Ates Kuslari

Erdem Sanli, koji je petkom uveče na ekranu ATV-a sa serijom Ates Kuslari / Vatrene ptice, nastavlja da privlači pažnju svojim likom Zipkina.

Erdem Sanli o sličnostima sa Zipkinom iz serije Ates Kuslari

Foto Credits: Internet Haber

Erdem Sanli, koji je svoju glumačku karijeru započeo 2018. godine i bio gledan u mnogim projektima jedan za drugim, iznenadio je sve svojom najistaknutijom ulogom u seriji Son Yaz / Prošlo leto.

Glumac, koji je iznenada došao do izražaja sa likom Kaana, sada je hvaljen kao jedan od mladih talenata serije Ates Kuslari.

Mladi glumac Erdem Sanli je govorio o sličnostima sa likom Zipkina:

„Zipkin je dečak iz komšiluka. Ako sam krenuo u svoj život, način na koji sam odgajan je drugačiji. Kao naši zajednički aspekti se mogu istaći - nije zlonameran, voli i štiti svoju porodicu, odrasta uz kulturu susedstva. Međutim, onaj ko ne preuzima kulturu susedstva sa drugog pogrešnog mesta. Neko ko pokušava da se oslobodi ove kulture negde je Zipkin. Naša perspektiva izgleda pomalo slična u tom aspektu.”.

Salman o sličnostima sa Humom

Lilya Irem Salman je, pak, izjavila da sličnost sa likom Hume, koju tumači, može biti samo njen osmeh, a da osim nje nema sličnosti. Salman je rekla:

„Naša zajednička karakteristika može biti samo naš osmeh. Osim toga, mi smo različiti ljudi. Ali naš smeh je jedan.“.

Dvoje mladih glumaca izneli su svoja razmišljanja o pitanju publike o ljubavi bogatih i siromašnih, koje je glavni materijal mnogih priča. Erdem Sanli je rekao:

Siromašni takođe mogu da vole. Neka tvoje srce bude čisto i istinito.” Lilya Irem Salman je rekla da je imala ista osećanja kao i njen partner iz serije rekavši „Ne postoji tako nešto kao što je siromašna osoba, neka ti srce bude čisto.“.

NOVO - Caner Topcu dobija veliku šansu u seriji Donence

By: TV Exposed