Esra Bilgic vredno radi ali ne na setu

Esra Bilgic se poslednji put pojavila na ekranu u TV seriji Kanunsuz Topraklar. Serija, u kojoj je preuzela glavnu ulogu, bila je ambiciozna produkcija Fox TV-a, ali nije dobila očekivanu pažnju i oprostila se od ekrana po završetku prve sezone.

Esra Bilgic vredno radi ali ne na setu

Foto Credits: Internet Haber

Do izražaja je došlo to da će Esra Bilgic raditi na seriji Terzi / Krojač koja će se emitovati na Netflix digitalnoj platformi. Međutim, saznalo se da je Esra, koja je najpre dala saglasnost, odbila ponudu za rad na ovom projektu jer joj se nisu svideli uslovi ugovora.

Nedavno je postalo poznato da će glumica igrati u novoj seriji o Ataturku, koja će se snimati za Disney plus i koja ujedno znači i gest Republici Turskoj na njenu 100. godišnjicu. Priča se i piše da će Aras Bulut Iynemli raditi na ovom projektu, ali još nema jasnih informacija od glumca o tome.

Na dnevnom redu je bilo i da Songul Oden učestvuje u seriji Ataturk, koja je planirana da počne sa snimanjem u julu, a koja će dati život Zubeydi Hanim. Zanimljivo je bilo i koga će Esra igrati u seriji u kojoj će ako ne bude nekih većih iznenađenja Aras Bulut Iynemli tumačiti Ataturka.

U međuvremenu, Esra Bilgic se povremeno susreće sa svojim fanovima svojim objavama na Instagramu. Kada su njeni pratioci videli jednu od poslednjih fotografija glumice na Instagram storiju, prvo su pomislili da čita scenario. Međutim, vidi se da Bilgic sedi u učionici i olovkama u boji hvata beleške ispred sebe.

Esra, za koju se ovih dana primećuje da je zauzeta, nije na snimanju serije ili filma. Bilgic, koja takođe studira na Pravnom fakultetu, vredno radi da završi studije.

NOVO - Serija Aslinda Ozgursun ima posebno značenje za Deniz Cakir!

By: TV Exposed