Snimaće se serija Turski detektiv, zasnovana na romanu

Kompanije ViacomCBS International Studios (VIS) i Miramak započele su pripreme za snimanje nove serije pod nazivom Turski detektiv. Serija je zasnovana na romanu poznate engleske spisateljice Barbare Nadel. Radnja romana, a i buduće serije govori o avanturama detektiva Cetina Ikmena i njegovog partnera Mehmeta Suleymana. Detektivi istražuju zločine koji su počinjeni u modernom Istanbulu i ...

Snimaće se serija Turski detektiv, zasnovana na romanu

Kompanije ViacomCBS International Studios (VIS) i Miramak započele su pripreme za snimanje nove serije pod nazivom Turski detektiv.

Serija je zasnovana na romanu poznate engleske spisateljice Barbare Nadel. Radnja romana, a i buduće serije govori o avanturama detektiva Cetina Ikmena i njegovog partnera Mehmeta Suleymana.

Detektivi istražuju zločine koji su počinjeni u modernom Istanbulu i njegovoj okolini. Snimanje serije počinje u proleće 2021. godine.

Podsetimo da je američku kompaniju Miramak kupio arapski konglomerat beIN Media Group, koja posluje na turskom tržištu, tako da je sasvim moguće da će u seriju biti uključeni i turski glumci.

By: TV Exposed