Su Burcu Yazgi Coskun i Onur Seyit Yaran zajedno u humanoj misiji

Serija Kardeslerim / Moja braća se emituje na ATV ekranu. Su Burcu Yazgi Coskun i Onur Seyit Yaran, koji subotom uveče blistaju u popularnoj TV seriji, postali su duo o kojem se najviše priča poslednjih godina.

Su Burcu Yazgi Coskun i Onur Seyit Yaran zajedno u humanoj misiji

Foto Credits: Internet Haber

Posebno na društvenim mrežama, obožavaoci likova Asiye i Doruk pokazuju veliku naklonost mladim glumcima.

Od početka serije Kardeslerim, koja nastavlja svoju 3. sezonu, oboje mladih glumaca su na dnevnom redu društvenih mreža. U stvari, u istraživanjima na društvenim mrežama, likovi Doruk i Asiye pokazali su veliki uspeh kao serijski par o kome se već duže vreme govori.

Pohvale za trud

Dvoje mladih glumaca koji su bili toliko uticajni na društvenim mrežama bili su na ekranu zbog svog poslednjeg dobrog dela. Nakon dve velike katastrofe zemljotresa u Kahramanmarašu koje su potresle Tursku, njih dvoje su takođe učestvovali u dogadjaju organizovanom za pomoć žrtvama zemljotresa.

Su Burcu Yazgi Coskun i Onur Seyit Yaran posredovali su u prikupljanju pomoći od javnosti, a dok su milioni lira donirani na ekranu, dvoje glumaca su stajali rame uz rame. Ovaj dvojac je pokazao važnu solidarnost u ime jedinstva i pomoći, iako ovoga puta kao rezultat bolnog događaja.

Fanovi su takođe dali dobre komentare na društvenim mrežama. Su Burcu i Onur dobili su veliku zahvalnost svojih obožavalaca na društvenim mrežama svojim lepim rečima. Jedan pratilac je napisao: „Kako ste lepi, najlepši par na našem svetu, toliko vas volim. Ponosan sam na vas. Zaslužujete više.”

NOVO - Baris Arduc dao milionsku donaciju i govorio o važnoj temi!

By: TV Exposed