Sezin Akbasogullari briljira u seriji O Kiz / Ta devojka

Sezin Akbasogullari, koja je rođena u Ankari 1981. godine, privlači pažnju kao iskusno ime zbog kojeg oni koji gledaju TV seriju O Kiz / Ta devojka doživljavaju veoma različite emocije.

Sezin Akbasogullari briljira u seriji O Kiz / Ta devojka

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja je veoma uspešno nastupila u liku Sitare uprkos težini uloge, za mnoge gledaoce jedan je od glavnih razloga za gledanje serije. Uspešno partnerstvo Erkana Petekkaye i Sezin Akbasogullari u TV seriji O Kiz, koja se emituje na ekranima Kanala D sredom uveče, vratilo je fanove u neke prošle godine.

Dvoje poznatih glumaca preuzeli su pre sada već dosta vremena glavne uloge u TV seriji Beyaz Gelincik, koja je objavljena između 2005. i 2007. godine i bila je veoma uticajna. Veliku pažnju privukla je i Sezin Akbasogullari, koju gledamo na setovima od 2002. godine, i sa likom Eylul u TV seriji Behzat C.

Sa svojom sposobnošću da sve drži u svojim rukama, lik Sitare ima veliku privlačnost u priči njene nove serije O Kiz / Ta devojke. Od početka serije, oni koji su gledali projekat sa Sezen, delili su na društvenim mrežama i hvalili poznatu glumicu. Različite situacije kao što su upotreba Sitare, korist i njena zaštita dodale su veliko uzbuđenje priči. Sezin Akbasogullari je bila jedno od najvažnijih imena koje je publiku držalo u priči svojom ubedljivom igrom u emotivnim prelazima lika Sitare. Njene scene sa likom Melek, koju igra Royda Demirer, koja se kasnije uključila u projekat, takođe su postale jedan od razloga zašto je publika gledala seriju.

Nije poznato koliko će se serija O Kiz nastaviti, ali ne bi bilo pogrešno reći da je do sada uticala na brojnu publiku i da je Akbasogullari svojim nastupom očarala fanove.

NOVO - Oktay Kaynarca je veoma zadovoljan serijom Ben Bu Cihana Sigmazam

By: TV Exposed