Poznato kada počinje serija Yalancilar ve Mumlari / Lažovi i sveće

Turski televizijski kanal Fox TV je u nedelju potvrdio programsku šemu za ovu jesen. U njoj je otkriveno kada će početi još jedna nova serija.

Poznato kada počinje serija Yalancilar ve Mumlari / Lažovi i sveće

Foto Credits: Fox TV

Otkriven je datum premijere turske serije Yalancinar ve Mumlari / Lažovi i sveće. Podsećamo, reč je o još jednoj turskoj adaptaciji stranih serija. Radnja turske verzije je zasnovana na istoimenoj australijskoj seriji. U glumačkom kadru na ovom projektu su Elcin Sangu, Ceren Moray, Safak Pekdemir, Ismail Demirci. Pored njih uloge imaju Feyyaz Duman, Burcu Golgedar i drugi. Serija Yalancilar ve Mumlari će biti emitovana četvrkom na Fox TV-u. Datum premijere je 30. septembar.

S obzirom na dan emitovanja, seriju očekuje veoma teška konkurencija u borbi za rejting. Glavni rivali su serije Barbaroslar Akdeniz Kilici, Bir Zamanlar Cukurova i Camdaki Kiz. Uz to, četvrtkom se trenutno emituje i serija Kazara Ask. Međutim taj projekat će uskoro imati svoje finale. Poslednja epizoda serije Kazara Ask će biti epizoda 13.

Mnogi smatraju da nova serija Yalancilar ve Mumlari / Lažovi i sveće neće imati velike šanse da izbori opstanak pored jakih rivala. Međutim, iznenađenja u svetu turskih serija su uvek moguća.

Šta vi mislite, kakve šanse ima ovaj projekat? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Akin Akinozu u novoj turskoj seriji Kaderimin Oyunu!

 By: Milt-TV Exposed